Corona maatregelen bij Mama-Ja

Do-In (zwangerschaps)yoga:

Alle lessen vervolgen zich via LiveStream. 

Onze LiveStream lessen geven wij met real time contact, zo kan er voor en na de lessen een conversatie plaatsvinden tussen alle deelnemers en de docenten en volgt iedereen de les vanaf zijn eigen plek thuis. De lessen worden gegeven via Zoom (de aangekochte versie welke AVG goedgekeurd is). 

 

De lessen worden als een hele fijne tweede gezien wanneer deelnemen in de zaal niet mogelijk is, zeker wanneer je bekken/rugklachten ervaart tijdens de zwangerschap kunnen de Do-In lessen je veel verlichting bieden. 

Wil je meer informatie over het volgen van onze LiveStream Do-In (zwangerschaps)yoga lessen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden de vragen graag! 

Zwangerschapscursussen -ter voorbereiding op de geboorte- 

De eerst volgende groepscursus staat gepland op 18 mei 2021. Aanmelden voor deze groepscursus kan nog steeds, maar zorg dat je op tijd bent i.v.m. het beperkte aantal (8) deelnemers welke wij toelaten door de 1,5 meter maatregel.

Wanneer we toestemming krijgen schakelen wij direct van LiveStream naar bij ons op locatie (GezondheidsCentrum Dijkweg). Zo kan het zijn dat de cursus via Livestream gestart wordt en de vervolglessen bij ons op locatie gegeven worden. Wens jij alleen de Livestream lessen ook dit is mogelijk!

 

Liever privé cursus te volgen bij Mama-Ja, ook dit behoort tot de mogelijkheden! 

Heb je vragen over onze cursussen of wil je meer informatie,  neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden de vragen graag!

Coaching rondom de bevalling:

Bij Mama-Ja kun je antwoorden vinden op vragen en gevoelens die spelen, zowel in de zwangerschap naar de bevalling toe maar ook in de periode na de geboorte.

Onzekerheden kunnen worden weggenomen, om zo weer meer vertrouwen op jouw lichaam, de baby en ook de naderende bevalling en het moederschap.

Merk jij dat je tijdens deze Lockdown hier meer over wilt weten, of hulp nodig hebt bij jouw situatie? Al is het een korte vraag of misschien een grotere vraag, neem in dit geval altijd contact met ons op! Je hoeft het niet alleen te doen.

Je kunt Tamara hiervoor bereiken op het telefoonnummer 06 24 13 39 30. Wanneer er niet gelijk opgenomen wordt heeft zij mogelijk op dat moment een les of cursus, spreek op dat moment je naam en telefoonnummer in en ze belt je dezelfde dag nog terug.

Wanneer je denkt dat er niks meer kan, kan er ineens heel veel! #corona